Oferta educationala pentru anul scolar 2010 – 2011

Limba engleza
Avand in vedere rezultatele foarte bune obtinute in anul scolar 2009 – 2010, propunem si in acest an scolar invatarea limbii engleze la prescolari si ciclul primar in mod intensiv, dupa o metoda originala. De asemenea, parintii vor primi periodic un raport listat in care se prezinta tot ceea ce s-a predat la ore.
Oferta Limba engleza

Dans modern / sportiv
Acest optional se adreseaza copiilor energici si plini de viata. Dansul este un bun stimulent al increderii in sine, un prilej de exteriorizare, de exprimare a personalitatii, cat si o metoda placuta de relaxare.
Oferta Dans modern

Dansuri populare
Cursul optional de dansuri populare constituie un indemn adresat celor mici pentru a nu uita de folclor si traditiile populare romanesti. De asemenea elevii vor putea oferi momente deosebite la serbarile scolare.
Oferta Dansuri populare

Muzica (pian / orgă)
Muzica se adreseaza direct sufletului, fiind un bun prilej de a patrunde in lumea copilului, de a comunica cu acesta. In Grecia antica educatia muzicala era obligatorie, ca o conditie de baza pentru dezvoltarea sensibilitatii, a culturii generale, contribuind la buna crestere a copilului.
Oferta Muzica

Club arte (pictura / modelaj / desen / colaj)
Participand la clubul de arte cei mici vor picta, vor desena, vor modela, vor realiza lucrari colective. Pe parcursul anului scolar vor avea loc concursuri si expozitii, iar creatiile micutilor sunt daruite parintilor pentru ca rodul muncii sa fie prilej de bucurie in familie.
Club arte
De asemenea avem pregatite si optionale separat pentru pictura si modelaj.
Oferta Pictura
Oferta Modelaj

Pictura icoane pe sticla
Pictura pe sticla este un domeniu traditional romanesc. Urmand acest curs optional copiii vor putea sa isi dezvolte talentul artistic, gustul pentru frumos, vor putea intelege semnificatia momentelor religioase pe care le picteaza. Se vor realiza expozitii, iar cei mici vor primi acasa lucrarile realizate.
Oferta Pictura icoane pe sticla

Teatru
Alegerea teatrului ca disciplina optionala, urmareste dezvoltarea personalitatii copiilor prin formarea unor noi priceperi si deprinderi de manifestare libera si spontana, prin stimularea interesului pentru arta, prin manifestarea nevoii de integrare sociala si culturala a valorilor artistice.
Oferta Teatru

Micii creatori de teatru
„Micii creatori de teatru” este un optional extrem de interesant pentru copiii de orice varsta. Urmand acest curs copiii vor avea posibilitatea sa dea nastere unei lumi aşa cum si-o imagineaza, sa-si creeze propriile personaje, propria poveste, pe care apoi sa o poata reda pe scena.
Oferta Micii creatori de teatru

Cream si ne distram! (folosim materiale reciclabile)
Scopul principal al acestui optional il constituie sensibilizarea copiilor in privinta ocrotirii naturii. Astfel in activitaţile de creare cei mici vor valorifica materiale reciclabile pentru confectionarea unor jucarii, sau obiecte utile lor.
Oferta Cream si ne distram!

Abilitati practice (Origami / Kirigami)
Acest curs se constituie intr-un prilej de a imbina o activitate recreativa cu una de dezvoltare a abilitatilor practice ale copilului. Principala componenta a cursului o constituie initierea in artele Origami si Kirigami. Pe parcursul anului scolar vor avea loc expozitii.
Oferta Abilitati practice

Micii istorici
In cadrul acestui optional copiii vor confectiona obiecte specifice anumitor civilizatii, vor modela oale din lut, vor vizualiza filmulete istorice, vor participa la jocuri de imaginatie. Astfel intr-un singur optional vor reusi sa deprinda cunostinte multiple.
Oferta Micii istorici

Sah
Acest curs se constituie intr-un prilej de a imbina o activitate recreativa cu una de dezvoltare a capacitătii intelectuale a copilului. Dintre numeroasele avantaje enemuram: intarirea abilitatilor de rezolvare a problemelor, imbunatatirea memoriei si a abilitatilor matematice, dezvoltarea capacitatii de a lua decizii dificile sub presiunea timpului.
Oferta Sah

Initiere in tainele calculatorului
Acest curs se constituie intr-un mod educativ de predare a utilizarii calculatorului de catre copii.
Oferta Initiere in tainele calculatorului

Reclame

Un comentariu

  1. septembrie 14, 2010 la 10:10 pm

    Buna seara,

    Roby Club este un after-school care urmeaza a se deschide in curand si suntem interesati de oferta dumneavoastra, mai ales pentru sectiunile de limba engleza, teatru, dans modern, pictura icoane pe sticla si initiere in tainele calculatorului.

    Va multumesc!

    Raluca Stoica


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: