LET’S PLAY WITH ENGLISH – Editura Didactica si Pedagogica

Această lucrare se prezintă sub forma unui ghid de limba engleză, pe două niveluri de vârstă. Nivelul I se adresează copiilor de vârstă preşcolară (3-5 ani), iar nivelul II elevilor clasei pregătitoare (5-7 ani). Acest ghid reprezintă un material auxiliar ce se poate utiliza atât în activitatea desfăşurată în grădiniţă sau la şcoală, cât şi ca lucru individual pentru copiii care doresc să îşi consolideze cunoştinţele dobândite într-un cadru şcolar organizat.
Fiecare nivel conţine un material bogat din punct de vedere al conţinuturilor tematice şi al structurilor de comunicare.
În elaborarea conţinuturilor s-a ţinut seama de particularităţile de vârstă ale copiilor, astfel încât tematica acestui curs este una adecvată vârstei căreia i se adresează, iar activităţile propuse sunt atractive. Un atu îl constituie imaginile cu o prezentare grafică plăcută.
Maniera de prezentare este foarte dinamică în ceea ce priveşte suportul vizual şi oferă copiilor un prilej minunat de dezvoltare a abilităţilor de comunicare în limba engleză, prin activităţi comunicative, prin poezie, cântec şi joc.

cop-lets-play-with-english-2013

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: